Nu înţelegi meniul în germană? Faci o poză şi Google îţi trimite înapoi traducerea în engleză!

Google, care deţine cel mai popular motor de căutare din lume, lucrează la un soft care va traduce textele din fotografiile făcute cu telefonul mobil - o aplicaţie care le va permite, clienţilor, spre exemplu, să înţeleagă indicatoare, afişe sau meniurile din restaurante care sunt scrise într-o limbă straină, arată "Ziarul Financiar".

48 afișări
Imaginea articolului Nu înţelegi meniul în germană? Faci o poză şi Google îţi trimite înapoi traducerea în engleză!

Nu înţelegi meniul în germană? Faci o poză şi Google îţi trimite înapoi traducerea în engleză! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul Congresului GSM de la Barcelona, un inginer de la Google a făcut o astfel de demonstraţie, traducând din germană în engleză textul de pe o poză facută cu un telefon care funcţioneză pe platforma Android.

Citeşte mai multe despre traducerile Google pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici