Nu oricine poate fi părinte. Imaginile cu adulţi care-şi supun copiii la lucruri inimaginabile - GALERIE FOTO

Nu există un ghid universal valabil pentru "meseria" de părinte, însă fotografiile următoare ar trebui să intre într-un regulament de "cum să nu-ţi creşti copilul". De la o mamă inconştientă care merge cu căruciorul pe trecerea de cale ferată când semaforul este roşu, până la un copil ţinut în cuptorul cu microunde, pozele arată că ar trebui inventat un "permis de a deveni părinte".

3333 afișări
Imaginea articolului Nu oricine poate fi părinte. Imaginile cu adulţi care-şi supun copiii la lucruri inimaginabile - GALERIE FOTO

(Imagine: Daily Mail)

Transportul copiilor poate fi o misiune dificilă pentru unii părinţi. Aceştia nu se gândesc neapărat la siguranţa sau confortul copiilor, ci mai degrabă la cât de repede trebuie să ajungă la o destinaţie, scrie dailymail.co.uk.

Alţii le oferă copiilor posibilitatea de a ajunge singuri unde au nevoie.

Unii părinţi inconştienţi se ocupă mult prea devreme de educaţia sexuală a copiilor sau de siguranţa lor, cum este cazul tatălului care îşi învaţă fiica să folosească pistolul la o vârstă prea fragedă.

Animalele şi copiii nu se potrivesc întotdeauna, mai ales dacă acestea pot fi foarte periculoase.

Părinţii iresponsabili găsesc soluţii la îndemână şi pentru copiii mai năzdrăvani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici