Tom Cruise, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată: are părul lung, unghii negre şi poartă bijuterii cu cranii - VIDEO

Actorul Tom Cruise interpretează, în musicalul "Rock of Ages" rolul unui star rock tatuat, care poartă bijuterii cu cranii, cizme de cowboy, părul lung şi unghiile vopsite în negru.

8813 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată: are părul lung, unghii negre şi poartă bijuterii cu cranii - VIDEO

Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise îl interpretează pe Stacee Jaxx, un star rock pentru care personajul principal al peliculei, Sherrie, o fată din provincie care vine la Los Angeles cu vise de a ajunge vedetă de Hollywood, are o pasiune. Cruise, care cântă melodii ale trupei Bon Jovi, reprezintă idolul unei generaţii pasionate de muzică, imaginea sa fiind total diferită de cea cu care actorul şi-a obişnuit fanii, scrie Huffington Post.

Nu este pentru prima dată când Cruise joacă un rol exotic. Actorul a mai jucat un sex guru în "Magnolia" şi personajul său din "Furtună Tropicală/Tropic Thunder" (2008), însă acestea sunt departe de prestaţia din Rock of Ages.

Acesta este al doilea trailer al filmului ce urmează să fie lansat în vara acestui an, după ce primul a fost difuzat la finalul anului trecut.

Acţiunea filmului, un musical adaptat după un spectacol de teatru jucat pe Broadway, este plasată în anii 1980, la Hollywood, unde se atinsese vârful de glorie din epoca rockului glamour (Glam Rock) şi a pletelor în vânt, fluturate pe riffuri dure de chitară (curentul muzical Hair Metal). Filmul este regizat de Adam Shankman, cel care a realizat şi musicalul de comedie Hairspray, şi îi are ca protagonişti pe Alec Baldwin, Russell Brand, Julianne Hough, Paul Giamatti, Catherine Zeta Jones sau Mary J. Blige.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici