Bon Jovi: Mă simt ca un fel de Tom Cruise al muzicii rock

Jon Bon Jovi a declarat într-un interviu recent că se simte ca un fel de "Tom Cruise al muzicii rock", pentru că, deşi trupa al cărei solist este - Bon Jovi - se bucură de un imens succes comercial, ea a primit de-a lungul anilor prea puţine premii muzicale importante.

382 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi: Mă simt ca un fel de Tom Cruise al muzicii rock

Bon Jovi: Mă simt ca un fel de Tom Cruise al muzicii rock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan mondial, trupa Bon Jovi nu a primit acele premii importante, decernate de industria muzicală americană, care să fie pe măsura succesului comercial de care se bucură grupul. În schimb, în ceea ce priveşte cariera de actor cu care cochetează Jon, lucrurile stau exact pe dos, informează contactmusic.com.

"Am fost lăudat de critici pentru toate filmele şi proiectele de televiziune în care am jucat, dar nu am vândut niciun bilet. Cu trupa Bon Jovi, mă simt ca un fel de Tom Cruise. Am avut parte de tot succesul la care poţi visa, dar nu am primit încă premiul Oscar", a declarat Jon Bon Jovi într-un interviu acordat publicaţiei Edinburgh Evening News.

Solistul american a spus, totodată, că dorinţa de a se distra reprezintă principala motivaţie care determină trupa Bon Jovi să susţină în continuare concerte şi turnee. Acesta este şi motivul pentru care muzicienii americani schimbă cu regularitate set list-ul din concertele pe care le susţin.

"Lista cu piesele pe care le cântăm se schimbă la fiecare concert. Am cântat vara trecută la O2 Arena din Londra timp de o lună - am interpretat 72 de piese diferite. Cu puţin noroc, îmi voi doborî propriul record data viitoare când voi cânta acolo, pentru secţiunea finală a turneului nostru, The Circle Tour, cel mai lung din cariera noastră de două decenii. Dorinţa de a ne distra reprezintă motivul pentru care susţinem aceste concerte şi turnee", a adăugat Job Bon Jovi.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor '80. Cântecul câştigător a fost "Runaway". Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite", care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Trupa americană va susţine primul ei concert în România pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici