Portret NEMAIVĂZUT cu Lady Diana şi fiii săi. Îi RECUNOAŞTEŢI pe Harry şi William? - FOTO

O fotografie cu Prinţesa Diana şi cei doi fii ai său, Harry şi William, a fost văzută pentru prima dată în timpul unei emisiuni difuzate de BBC.

15565 afișări
Imaginea articolului Portret NEMAIVĂZUT cu Lady Diana şi fiii săi. Îi RECUNOAŞTEŢI pe Harry şi William? - FOTO

Portret NEMAIVĂZUT cu Lady Diana şi fiii săi. Îi RECUNOAŞTEŢI pe Harry şi William? - FOTO

Fotografia a fost realizată de Lordul Snowdon, fostul soţ al Prinţesei Margareta, relatează Daily Mail.

Imaginea o surprinde pe Lady Di cu un zâmbet larg pe chip, în timp ce prinţii Harry şi William par mai degrabă plictisiţi. Cei doi îşi petrecuseră întreaga zi pozând alături de mama lor sau urmărind-o în timp ce era fotografiată.

Înainte de a fi realizat acest portret, Harry şi William făcuseră o pauză de masă, iar anunţul unei noi poze i-a nemulţumit.

Expertul emisiunii Antiques Roadshow, Clive Farahar, a descris imaginea ca fiind "extraordinară" şi "absolut uluitoare". "Este cu adevărat fantastică. Este o poză întâmplătoare pentru că băieţii nu au şosete, din ceea ce văd eu", a declarat Farahar.

Lordul Snowden, care a făcut fotografia, are acum 82 de ani şi a divorţat de Prinţesa Margareta în 1978. El a mai avut de atunci o soţie, Lucy Lyndsay-Hogg, de care a divorţat în anul 2000.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici