Numeroase staruri de la Hollywood şi-au luat la revedere de la show-ul realizatoarei Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este considerată de 25 de ani "regina talk show-urilor" pe posturile de televiziune americane, iar marţi seară o mulţime de staruri, printre care s-au aflat Beyonce, Madonna, Aretha Franklin şi Tom Cruise, au dorit să îşi ia la revedere de la celebra realizatoare TV.

504 afișări
Imaginea articolului Numeroase staruri de la Hollywood şi-au luat la revedere de la show-ul realizatoarei Oprah Winfrey

Numeroase staruri de la Hollywood şi-au luat la revedere de la show-ul realizatoarei Oprah Winfrey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Reuters, numeroase staruri au venit la Chicago, au asistat la înregistrările pentru antepenultimul şi penultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show" şi au dorit să onoreze prin prezenţa lor eforturile întreprinse de renumita realizatoare şi prezentatoare de televiziune în domeniul educaţiei şi al luptei contra sărăciei.

"Este o femeie autodidactă care s-a aflat în fruntea domeniului ei de activitate timp de peste 25 de ani - şi, în prezent, tot ea este cea mai bună!", a declarat Madonna în faţa celor 13.000 de spectatori prezenţi pe platourile unde s-au filmat cele două episoade din "The Oprah Winfrey Show".

Intitulat "Surprise Oprah! A Farewell Spectacular", deoarece Oprah nu a fost informată despre numele celebrităţilor trecute pe lista invitaţilor, show-ul înregistrat în seara de marţi va fi difuzat în două părţi, pe 23 şi pe 24 mai.

Ultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show", ai cărui invitaţi nu au fost deocamdată anunţaţi, va fi difuzat pe 25 mai şi va pune astfel un punct celei mai urmărite emisiuni de televiziune din Statele Unite din timpul zilei, care a avut un parcurs de 25 de ani.

"Emisiunea ta a transformat surprizele într-un gen al artei", a declarat Tom Hanks. "Oprah Winfrey, astăzi nu eşti înconjurată de nimic altceva decât de dragoste. Apartamentul tău nu era suficient de mare ca să ne găzduiască pe toţi, aşa că uite că am venit aici!", a adăugat actorul Tom Hanks, arătând cu braţele imensa arenă din Chicago unde se filmează celebra emisiune.

Madonna a lăudat-o pe Oprah pentru curajul ei: "Nu este un secret faptul că milioane de persoane se simt inspirate de Oprah. Eu sunt una dintre aceste persoane. Ea luptă pentru lucrurile în care crede, chiar dacă asta o face să devine nepopulară"

Cântăreaţa Aretha Fraklin a cântat "Amazing Grace", iar Beyonce, care a interpretat noul ei single "Run the World (Girls)", a declarat că, datorită celebrei realizatoare americane, "femeile de pretutindeni au ajuns să înţeleagă mai bine ce sunt, cine sunt şi ce pot deveni".

Maria Shriver, al cărei soţ, Arnold Schwarzenegger, a recunoscut în mod public, marţi, că are un copil născut dintr-o relaţie din afara căsătoriei, a fost şi ea prezentă la Chicago pentru a o saluta pe Oprah Winfrey, cu care este prietenă de peste 30 de ani.

La rândul lui, Tom Cruise i-a spus că pentru el este o onoare că a fost invitat de 12 ori în "The Oprah Winfrey Show", începând din 1988. Referindu-se la prima prezenţă în emisiune a actorului american, ce a avut loc în urmă cu 23 de ani, Oprah a glumit: "Arătai de parcă aveai 10 ani".

Printre celelalte celebrităţi prezente la show-ul de marţi seară s-au numărat Will Smith, Halle Berry, Queen Latifah, Josh Groban, Patti LaBell, Jerry Seinfeld, John Legend, Diane Sawyer şi Michael Jordan.

Printre numeroasele discursuri de mulţumire, Jamie Foxx şi Stevie Wonder i-au cântat celebrei realizatoare piesa "Isn't She Lovely", iar starul country Rascal Flatts i-a cântat balada "I Won't Let Go".

Rapperul Usher a încheiat seara cântând o versiune gospel a piesei "Oh Happy Day".

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 şi a recrutat deja câteva staruri de la Hollywood care îşi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell şi Ryan şi Tatum O'Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn - vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici