Nunta prinţesei Mako a Japoniei, amânată din cauza unui scandal financiar. Ce a făcut mama viitorului mire

Nunta prinţesei Mako a Japoniei, care a anunţat că va renunţa la titlu pentru a se căsători cu iubitul ei, un om din popor, ar fi fost amânată până în 2020 din cauza unui scandal financiar în care este implicată mama viitorului mire, potrivit The Guardian.

3058 afișări
Imaginea articolului Nunta prinţesei Mako a Japoniei, amânată din cauza unui scandal financiar. Ce a făcut mama viitorului mire

Nunta prinţesei Mako a Japoniei, amânată din cauza unui scandal financiar

Nunta fusese iniţial programată pentru luna noiembrie, dar, în februarie, prinţesa Mako - fiica cea mare a prinţului Akishino şi nepoată a împăratului Akihito - a anunţat că a decis să amâne ceremonia, din cauza "imaturităţii".

"Este din cauza imaturităţii noastre şi regretăm acest lucru", a declarat cuplul în februarie.

"Vreau să mă gândesc la căsătorie în mod mai profund şi mai concret şi să am suficient timp să pregătesc nunta şi ceea ce va fi după ea", a spus prinţesa în comunicat.

"Ne pare extrem de rău pentru că am provocat neplăceri mari celor care ne-au sprijinit voluntar", a mai spus prinţesa în vârstă de 26 de ani.

În primăvara anului trecut, prinţesa Mako a anunţat că va renunţa la titlu pentru a se căsători cu iubitul său din facultate, o persoană fără rang nobiliar. Logodnicul său, Kei Komuro, este absolvent al unei facultăţi de drept şi angajat al unei firme de avocatură şi are 26 de ani.

La momentul anunţului nunţii, au existat unele îngrijorări privind faptul că acest eveniment - primul din familia imperială de la ceremonia discretă a fiicei împăratului, fosta prinţesă Nori, devenită Sayako Kuroda, în 2005 - ar umbri abdicarea lui Akihito, programată pe 30 aprilie 2019. Împăratul în vârstă de 84 de ani va fi înlocuit pe tron de prinţul Naruhito.

Totuşi, presa japoneză a scris că, de fapt, părinţii prinţesei Mako, prinţul Akishino şi prinţesa Kiko, sunt îngrijoraţi de informaţiile care circulă privind situaţia financiară a mamei lui Komuro, care a făcut un împrumut mare pentru a plăti studiile fiului ei.

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici