O bluză pătată cu sânge, în garderoba lui Michael Jackson

O bluză pătată cu sânge a fost descoperită în garderoba din vila cântăreţului Michael Jackson, acest lucru adâncind misterul din jurul decesului starului american, informează thesun.co.uk.

361 afișări
Imaginea articolului O bluză pătată cu sânge, în garderoba lui Michael Jackson

O bluză pătată cu sânge, în garderoba lui Michael Jackson (Imagine: The Sun)

Bluza avea încă ataşată eticheta cu preţul şi nu fusese purtată niciodată, sugerând faptul că a fost folosită pentru a şterge sângele.

Michael Jackson - se dânceşte misterul morţii lui Michael Jackson

O fotografie ce prezintă această bluză, cu model feminin, a apărut miercuri în presa internaţională. Poza a fost făcută la câteva zile după ce Michael Jackson a încetat din viaţă, pe 25 iunie.

Diverse surse afirmă că această bluză nu a fost reţinută de organele de poliţie ca probă în ancheta morţii cântăreţului american, decedat într-o vilă închiriată din Los Angeles.

Miercuri seara, avocatul american Craig Silverman a declarat: "E destul de neobişnuit ca o bluză pătată cu sânge să nu fie admisă ca probă". Silverman, care nu este implicat în anchetarea acestui caz, consideră că bluza ar putea fi un indiciu care să arate ce s-a întâmplat mai exact în timpul tratamentului aplicat lui Michael Jackson de către medicul Conrad Murray sau în timpul încercărilor personalului medical de a-l resuscita pe cântăreţ.

Pe eticheta acestei bluze apare scris "Women's Clothing - Casual Top", iar preţul afişat este 3,99 dolari.

Reprezentanţii poliţiei din Los Angeles nu au dorit să facă niciun comentariu.

Michael Jackson - se dânceşte misterul morţii lui Michael Jackson

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii sale ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici