O bufniţă, prea grasă pentru a putea zbura, a fost salvată dintr-un şanţ. Ce s-a întâmplat după ce a fost pusă ”la regim”

Autorităţile pentru protecţia animalelor din Marea Britanie au fost chemate să ridice o bufniţă care stătea nemişcată într-un şanţ de lângă orăşelul Stonham Aspal.

785 afișări
Imaginea articolului O bufniţă, prea grasă pentru a putea zbura, a fost salvată dintr-un şanţ. Ce s-a întâmplat după ce a fost pusă ”la regim”

O bufniţă, prea grasă pentru a putea zbura, a fost salvată dintr-un şanţ. Ce s-a întâmplat după ce a fost pusă ”la regim”

Lucrătorii de la centrul pentru salvarea păsărilor Suffolk Owl Sanctuary au fost însă luaţi prin surprindere în momentul în care au ajuns la locul indicat de cetăţeni. Potrivit BBC, aceştia se aşteptau ca pasărea să fie împuşcată sau rănită, dar de fapt bufniţa era pur şi simplu prea grasă pentru a putea zbura.
 
Pasărea face parte din specia Athene noctua, iar la cele 245 de grame ale sale cântărea mult prea mult faţă de cât ar trebui să cântârească un mod normal un exemplar din această specie. Bufniţa a fost trecută imediat la regim şi după ce a slăbit 30 de grame a fost eliberată în natură.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici