O copie a testamentului lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie

O copie a testamentului lui Elvis Presley, care conţine informaţii interesante despre ultimele dorinţe ale cântăreţului, va fi scoasă la licitaţie sâmbătă, în Marea Britanie, fiind evaluată la suma de 1.500 de dolari, potrivit contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului O copie a testamentului lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie

O copie a testamentului lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O firmă de avocatură a păstrat documentul după ce acesta a fost găsit în gunoi, în 1987, la un deceniu după moartea starului.

Copia testamentului va fi scoasă la licitaţie împreună cu o şuviţă de păr şi o eşarfă care i-au aparţinut lui Elvis Presley.

Licitaţia este organizată de casa Henry Aldridge & Son din Wiltshire, Marea Britanie. Organizatorul licitaţiei, Andrew Aldridge, a spus că documentul conţine informaţii interesante despre dorinţele regelui rock 'n' roll-ului.

Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, Albul care cânta ca un Negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot.

Ca şi Michael Jackson, o altă legendă mondială a muzicii, decedat în iunie 2009, Elvis Presley este artistul care a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici