O copie după certificatul de deces al lui Michael Jackson costă 12 dolari

Fanii lui Michael Jackson au posibilitatea de a intra în posesia unei copii a certificatului de deces a celebrui cântăreţ american pentru suma de 12 dolari, informează Sky News Online.

731 afișări
Imaginea articolului O copie după certificatul de deces al lui Michael Jackson costă 12 dolari

Copii după certificatul de deces al lui Michael Jackson, vândute fanilor cu 12 dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest certificat de deces, cauza morţii nu este specificată. La rubrica "cauza decesului" este trecută doar menţiunea "amânată".

Oficialităţile din Los Angeles au pus la dispoziţia fanilor acest document miercuri, la doar câteva ore după o ceremonie privată şi una publică în memoria starului american, care au fost urmărite la televiziune sau pe internet de sute de milioane de persoane din lumea întreagă.

Într-un e-mail către Sky News Online, un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Sănătate Publică al oraşului Los Angeles a precizat că "certificatul de deces este disponibil pentru a fi cumpărat de la Departamentul pentru Sănătate Publică. Dacă doriţi să cumpăraţi o copie, trimiteţi pe cineva la Vital Records Office-Room L-1 de la Los Angeles County Department of Public Health, 313 North Figueroa Street, Los Angeles, CA 90012. O copie costă 12 dolari".

În acest document se afirmă că "locul de veci" al lui Michael Jackson este cimitirul Forest Lawn Memorial Park, unde a avut loc marţi ceremonia privată în memoria cântăreţului decedat, la care au asistat doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.

În orice caz, presa americană susţine că trupul celebrului artist, care se odihneşţe într-un sicriu placat cu aur, în valoare de 25.000 de dolari, nu se va întoarce la celebrul cimitir din Hollywood Hills, ci va fi înhumat într-o locaţie secretă.

Se presupune că familia Jackson doreşte ca Michael Jackson să fie înmormântat la ferma Neverland şi că aşteaptă permisiunea oficialităţilor americane pentru a putea să organizeze înhumarea starului în incinta celebrei lui proprietăţi.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, din cauza unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici