O cunoscută luptătoare de wrestling a murit la doar 39 de ani. Decesul ei, învăluit în mister | VIDEO

Vedeta de wrestling Ashley Massaro (39 de ani), care a luptat în WWE timp de mai mulţi ani, a fost găsită moartă. Cauza morţii ei este încă necunoscută.

2103 afișări
Imaginea articolului O cunoscută luptătoare de wrestling a murit la doar 39 de ani. Decesul ei, învăluit în mister | VIDEO

O cunoscută luptătoare de wrestling a murit la doar 39 de ani. Decesul ei, învăluit în mister | VIDEO

Massaro a fost găsită inconştientă în casa ei din Suffolk, statul New York, şi a fost dusă la spital de urgenţă, unde a fost declarată moartă, scrie TMZ.

Chiar dacă nu a fost dezvăluită cauza morţii, poliţiştii exclud ipoteza unei crime.

Massaro este cunoscută pentru perioada în care a luptat în WWE, fiind câştigătoarea concursului ”2005 Raw Diva Search”. În 2008, ea a decis să demisioneze din WWE pentru a pleca într-o altă companie de wrestling.

În 2007, ea a apărut pe coperta revistei Playboy şi într-o emisiune de supravieţuire.

”Suntem şocaţi să aflăm de moartea fostului superstar al WWE, Ashley Massaro. Ea a lucrat în compania noastră în perioada 2005-2008 şi a fost îndrăgită de colegii ei şi fani. WWE oferă condoleanţele sale familiei şi prietenilor lui Ashley”,  a transmis cunoscuta companie de wrestling profesionist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici