O ediţie a "The Late Late Show", filmată la lumina lanternei - VIDEO

O ediţie a programului "The Late Late Show" a fost filmată de CBS într-un mod inedit, după ce prezentatorul Craig Ferguson a continuat interviul cu Alicia Silverstone, înregistrat pentru emisiune, la lumina unei lanterne, în urma unei pene de electricitate, informează BBC News Online.

12 afișări
Imaginea articolului O ediţie a "The Late Late Show", filmată la lumina lanternei - VIDEO

Craig Ferguson, gazda emisiunii Tha Late Late Show (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, prezentatorul talk show-ului american, Craig Ferguson, a fost obligat să folosească o lanternă pentru a ilumina studioul, după ce o pană de curent a afectat platoul unde se înregistra emisiunea sa.

În momentul în care a survenit incidentul, Ferguson realiza un interviu cu actriţa Alicia Silverstone pentru "The Late Late Show".

Producătorii emisiunii au decis să continue filmarea şi i-au pus la dispoziţie lui Ferguson o lanternă pentru a face lumină în platou.

Rafalele puternice de vânt au fost cele care au produs pana de electricitate de la studiourile CBS din Los Angeles, dar şi în alte părţi ale oraşului.

Craig Ferguson este gazda "The Late Late Show" din 2005, emisiunea fiind transmisă de CBS după "The David Letterman Show".

Programul său, un amestec de invitaţi şi monologuri improvizate, concurează pentru audienţe cu show-ul lui Jimmy Fallon de la NBC.

Ferguson, care s-a mutat în Statele Unite în 1994, a avut un show propriu de comedie la postul britanic de televiziune ITV.

Clipul publicitar pentru ediţia respectivă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici