O englezoaică este judecată pentru partidele sale zgomotoase de sex

O femeie din Marea Britanie este judecată pentru că a încălcat un regulament administrativ, care prevede că nu e voie să faci zgomot în timpul actelor sexuale, ea fiind astfel acuzată pentru "partidele sale gălăgioase de sex cu soţul ei", potrivit The Independent.

232 afișări
Imaginea articolului O englezoaică este judecată pentru partidele sale zgomotoase de sex

O englezoaică este judecată pentru partidele sale zgomotoase de sex (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Publicaţia britanică The Independent relatează despre cazul unei femei din Anglia care a ajuns să compară în faţa unui judecător, după ce vecinii acesteia au acuzat-o că este "gălăgiosă" atunci când întreţine relaţii intime cu soţul ei.

Astfel, notează sursa citată, femeia se face vinovată de faptul că a încălcat prevederile Ordinului comportamentelor antisociale (OCA), ordin ce-i interzicea femeii să se exteriorizeze zgomotos în timpul partidelor intime cu soţul ei.

Caroline Cartwright, are 49 de ani, a primit acest ordin după ce vecinii acesteia s-au plâns deseori în legătură cu "modul inedit" al femeii de a întreţine relaţii intime cu soţul ei.

Concret, vecinii au acuzat-o pe Carolin că este "gălăgioasă" şi zgomotosă" atunci când face sex cu soţul ei, Steve.

Femeia va compărea în faţa Curţii din Newscastle în legătură cu aceste acuzaţii.

Acuzaţia este aceea că a încălcat OCA în datele de 14 şi 15 mai, atunci când a avut "partide gălăgiose" şi când a dat muzica tare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici