O femeie a fost uimită când a văzut un scaun în loc de chipul ei în poza din permisul de conducere. Care e explicaţia

  • O femeie şi-a primit permisul de conducere reînnoit cu o fotografie cu un scaun, în loc de chipul ei.
  • S-a întâmplat din cauza unei erori de copiere.
  • Jade Dodd este din Tennessee.
616 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost uimită când a văzut un scaun în loc de chipul ei în poza din permisul de conducere. Care e explicaţia

Foto: Facebook

Tu cum ai reacţiona dacă în fotografia permisului de conducere ai găsi, în loc de chipul tău, o imagine cu un scaun? A păţit-o o femeie din Tennessee, din cauza unei eroare de copiere, scrie CNN. Întâmplarea e una gravă, însă, inevitabil, stârneşte amuzamentul. 
 
”Eram cu mama mea şi urma să mâncăm prânzul şi i-am spus: «Trebuie să vezi asta, nu este corect»,” îşi povesteşte Jade Dodd păţania.
 
Dodd şi-a reînnoit recent permisul de conducere şi când a primit pe mail o imagine cu acesta a fost surprinsă să constate că în locul chipului ei se afla fotografia unui scaun gol.
 
”Doamna de la DMV nu m-a crezut cu adevărat când m-am dus şi i-am zis «hei, am nevoie de permisul meu în format fizic». Apoi, a căutat în sistem şi a zis: «O să am nevoie de managerul meu pentru asta»“.
 
Te întrebi cum a fost posibil să se întâmple asta? Departamentul de securitate Tennessee a spus că eroarea s-a produs din cauză că imaginea greşită a fost salvată în fişierul lui Dood.
 
”Când clientul şi-a reînnoit recent permisul de conducere online, a primit o imagine a unui scaun. Aceasta a fost ultima fotografie apărută în dosar (…) i-am oferit un permis de conducere cu fotografia ei reală şi am abordat situaţia pe plan intern“, a spus Wes Moster.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici