O femeie a reclamat la OJPC Vrancea trecerea la ora de vară

O femeie a reclamat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (OJPC) Vrancea trecerea la ora de vară, susţinând că schimbarea orei "îi dă tot programul peste cap".

80 afișări
Imaginea articolului O femeie a reclamat la OJPC Vrancea trecerea la ora de vară

O femeie a reclamat la OJPC Vrancea trecerea la ora de vară

"Femeia dorea să facă această reclamaţie în calitate de consumator de timp. OJPC Vrancea i-a adus la cunoştinţă faptul că schimbarea de fus orar este efectuată printr-un act legislativ acceptat de cea mai mare parte a ţărilor lumii", a precizat Dumitru Dilă, directorul OPC Vrancea.

Femeia a declarat că va aduce problema sa la cunoştinţa Guvernului şi a preşedintelui României, pentru că "s-a săturat ca americanii să-şi tot bată joc".

Şeful OPC Vrancea a refuzat să facă public numele femeii care a făcut reclamaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici