O femeie care cântăreşte peste 200 de kilograme vrea să se îngraşe şi mai mult. Bărbatul care o încurajează

Femeia care cântăreşte peste 200 de kilograme este din Statele Unite şi consumă chiar şi 10.000 de calorii pentru a lua şi mai mult în greutate pentru un evenimet foarte special din viaţa ei, relatează Daily Mail.

2057 afișări
Imaginea articolului O femeie care cântăreşte peste 200 de kilograme vrea să se îngraşe şi mai mult. Bărbatul care o încurajează

sursa FOTO: Profimedia

Jessica Wilson, în vârstă de 26 de ani din Pensylvania SUA, este logodită, iar scopul ei este ca până la nuntă sa cântărească 270 de kilograme. Logodnicul ei este cel care o încurajează şi chiar o hrăneşte pe tânără, relatează Daily Mail.

Femeia trăieşte o poveste de dragoste inedită cu Eric Buddenhagen, un bărbat în vârstă de 34 de ani, pe care l-a întâlnit prin intermediul unei platforme online dedicate bărbaţilor cu un fetiş pentru femeile obeze.

Comunitatea respectivă face cunoştinţă femeilor obeze cu bărbaţi care sunt atraşi de formele acestora şi care vor să le hrăneasă pentru a le ajuta să câştige şi mai mult în greutate.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în luna august a anului trecut, iar Jessica a declarat că a fost dragoste la prima vedere. Ea a afirmat că legătura lor s-a bazat la început pe dorinţa de a se cunoaşte mai bine unul pe celălalt. 

Abia după o lună de relaţie bărbatul a început să o hrănească pe tânără pentru a o ajuta ca aceasta să atingă greutatea dorită, de 270 de kilograme. 

Femeia declară că de obicei consumă 5.000 de calorii, însă săptămânal are plănuite două zile în care se "îndoapă" cu alimente şi consumă până la 10.000 de calorii.

Logodnicul ei o duce în acele zile pe tânără la un bufet şi o încurajează să se "îndoape" cu cât mai multă mâncare. Femeia afirmă încântată că iubitului ei îi place să-i mângâie stomacul pentru a-l simţi cum se umflă, şi îi spune vorbe de susţinere pentru a mânca cât mai mult.

Cererea în căsătorie a fost una specială. Bărbatul a ascuns inelul în îngheţata pe care iubita lui o savura.

Tânăra afirmă că deşi este obeză, organismul ei este perfect sănătos, iar medicii i-au confirmat că glicemia şi colesterolul sunt în limite normale. 

 

 

 

 

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7960409/Woman-26-set-marry-man-encourages-eat-10-000-calories-day.html#i-a197b8e6c9186959

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici