O femeie care susţine că este sora lui Elvis Presley, spune că "Regele" trăieşte (Video)

O femeie care susţine că este sora vitregă a lui Elvis Presley spune că legenda muzicii rock 'n' roll este încă în viaţă şi a convins un judecător din Memphis să redeschidă cazul averii lui Vernon Presley, tatăl "Regelui", potrivit MyFOXMemphis.com.

188 afișări
Imaginea articolului O femeie care susţine că este sora lui Elvis Presley, spune că "Regele" trăieşte (Video)

O femeie care susţine că este sora lui Elvis Presley, spune că "Regele" trăieşte

Potrivit sursei citate, Alice Elizabeth Tiffin, care şi-a schimbat recent numele în Eliza A. Presley, a declarat că deţine probe de ADN care vin în sprijinul afirmaţiilor sale - referindu-se la o scrisoare care i-a fost trimisă la începutul acestui an şi al cărei plic, conform spuselor sale, a fost lipit cu saliva lui "Jessie Presley", un pseudonim pe care şi l-a luat Elvis Presley.

Analiza ADN a salivei de pe plic ar dovedi faptul că "Regele" nu a murit în 1977, a spus aceasta.

Eliza A. Presley mai susţine că deţine probe suplimentare ADN care dovedesc că ea este sora vitregă a lui Elvis Presley.

Însă, cu o zi înainte ca judecătorul să pronunţe o sentinţă în acest caz, mama Elizei A. Presley a negat faptul că ar fi avut vreo aventură cu Vernon Presley, tatăl celebrului cântăreţ.

"Nu există nicio legătură cu familia Presley", a declarat Florence Clark, mama acesteia. "Aş fi fost bogată dacă exista vreo legătură cu familia Presley. Credeţi că aş fi renunţat la aşa ceva? Ar renunţa vreo femeie din lume la asta dacă ar avea un copil cu Vernon sau cu Elvis ?", a adăugat ea.

Judecătorul a declarat că misiunea lui se referă doar la redeschiderea cazului unei averi şi nu a confirmat pretenţiile Elizei A. Presley.

Elvis Presley a decedat în locuinţa de pe proprietatea sa, Graceland, în 1977, la vârsta de 42 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici