O mai ţii minte pe vedeta din Baywatch? Vezi aici cum arată la 41 de ani! - FOTO

La mai puţin de zece ani de la apariţia în popularul serial de televiziune Baywatch, Erika Eleniak, interpreta personajului Shauni McClain, şi-a pierdut prospeţimea care a făcut-o celebră, relatează dailymail.co.uk.

86 afișări
Imaginea articolului O mai ţii minte pe vedeta din Baywatch? Vezi aici cum arată la 41 de ani! - FOTO

O mai ţii minte pe vedeta din Baywatch? (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Actriţa de 41 de ani a jucat rolul feminin principal timp de trei sezoane, între anii 1989 - 2002. Frumoasa blondă a fost cunoscută pentru prospeţimea ei şi pentru silueta atrăgătoare, pusă în evidenţă de cunoscutul costum de baie roşu.

Eleniak s-a luptat cu mari probleme de greutate de-a lungul anilor. La un moment dat a fost atât de slabă încât a fost nevoie să fie spitalizată. Dar după ce a părăsit platourile de filmare Baywatch, kilogramele în plus au determinat-o să participe la un reality show pentru a slăbi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici