O nepoată a cântăreţei Diana Ross susţine că este fiica lui Michael Jackson

O nepoată a cântăreţei Diana Ross susţine că este fiica nelegitimă a lui Michael Jackson şi a solicitat aprobarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii, pentru a cere ulterior o parte din averea starului, informează express.co.uk.

185 afișări
Imaginea articolului O nepoată a cântăreţei Diana Ross susţine că este fiica lui Michael Jackson

O nepoată a cântăreţei Diana Ross susţine că este fiica lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mocienne Petit Jackson, care locuieşte în Olanda, a înaintat un dosar la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles prin care solicită aprobarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii.

Femeia susţine că s-a născut în 1975, când Michael Jackson, pe atunci în vârstă de 17 ani, ar fi lăsat-o însărcinată pe mama ei, Barbara, sora cântăreţei Diana Ross.

Mocienne Petit Jackson o acuză, totodată, pe Katherine Jackson de tentativă de răpire, declarând că mama starului american ar fi încercat să o răpească, atunci când ea avea nouă ani, încercând să apere "reputaţia" cântăreţului.

Potrivit declaraţiilor sale, cei şapte răpitori ar fi fost ulterior asasinaţi.

Mocienne Petit Jackson, care susţine că a fost diagnosticată cu vitiligo - aceeaşi boală de piele de care suferea şi Michael Jackson -, a declarat că a iniţiat această acţiune în justiţie pentru a putea să ceară în mod oficial partea care i se cuvine din moştenirea "tatălui" ei.

Ea a solicitat, totodată, custodia celor trei copii ai starului, declarând că doreşte să le ofere acestora "o viaţă mai normală".

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

După moartea tatălui lor, copiii lui Michael Jackson au locuit cu bunica lor, în reşedinţa familiei din nordul oraşului Los Angeles. Ulterior, Katherine Jackson a fost desemnată oficial tutorele copiilor.

Michael Jackson şi-a făcut testamentul în 2002 şi, potrivit documentului, copiii săi - Prince Michael, Paris Michael Katherine şi Prince Michael II - au moştenit 40% din averea sa, iar mama starului, Katherine Jackson, a primit tot 40% din avere. Celelalte 20 de procente au revenit unor fundaţii de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici