O nouă dezvăluire despre Hitler: Fostul lider nazist era consumator regulat de cocaină

Adolf Hitler consuma cu regularitate cocaină, potrivit unor documente redactate de medicii personali ai liderului nazist făcute publice recent şi care au fost scoase la licitaţie online.

2225 afișări
Imaginea articolului O nouă dezvăluire despre Hitler: Fostul lider nazist era consumator regulat de cocaină

Adolf Hitler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestor documente, dictatorul folosea puternicul drog pentru ca durerile de sinusuri şi gât de care suferea să scadă din intensitate, informează contactmusic.com.

Detalii despre problemele de sănătate ale lui Hitler sunt prezentate în rapoarte medicale furnizate armatei americane de medicii personali ai dictatorului.

Documentele, alături de radiografii ale craniului lui Hitler, au fost scoase la licitaţie online de casa Alexander Historical Auctions.

În aceleaşi documente se arată că Hitler suferea de mai multe probleme medicale, inclusiv de o maladie digestivă care provoacă flatulenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici