O nouă gafă în finalul superproducţiei "Game of Thrones": Ce obiecte au fost uitate în cadru

Mai multe sticle de apă au fost uitate în cadru la filmările pentru ultimul episod al superproducţiei "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", difuzat de postul de televiziune HBO duminică seară, potrivit theverge.com.

4604 afișări
Imaginea articolului O nouă gafă în finalul superproducţiei "Game of Thrones": Ce obiecte au fost uitate în cadru

O nouă gafă în finalul superproducţiei "Game of Thrones": sticle de apă uitate în cadru

Sticlele de apă au apărut în mai multe cadre din ultimul episod, pe parcursul unor minute bune. Primul cadru a fost difuzat la minutul 46.19, o altă sticlă putând fi văzută câteva minute mai târziu. O sticlă este plasată chiar în spatele unui picior al personajului Samwell Tarly, o alta se află în spatele scaunului pe care este aşezat Ser Davos.

 

 

 

 

 

Într-un episod difuzat în urmă cu câteva săptămâni, fanii au remarcat un pahar de cafea cu marca unei reţele internaţionale din zilele noastre uitat în cadru. În episodul "The Last of the Starks", personajele sărbătoreau eroismul Aryei Stark din timpul luptei de la Winterfell când, în planul secund poate fi văzută Daenerys Targaryen cu un pahar din carton în faţă.

La momentul respectiv, reprezentanţii HBO au raspuns criticilor printr-o glumă: "Cafeaua cu lapte care a apărut în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai de ierburi". Ulterior, producătorii au eliminat digital eroarea.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici