O nouă piesă Eminem, disponibilă online

O piesă nouă a cântăreţului rap Eminem, "Crack a Bottle", realizată în colaborare cu Dr. Dre şi 50 Cent, poate fi ascultată online, informează Nme.com.

89 afișări
Imaginea articolului O nouă piesă Eminem, disponibilă online

O nouă piesă Eminem, disponibilă online

Cu toate că, pe internet putea fi găsită versiunea neterminată a melodiei, forma finală a piesei poate fi ascultată acum pe Acesshowbiz.com.

Melodia va putea fi găsită pe ce-al de-al şaselea album al rapper-ului, "Relapse", material discografic care va apărea anul acesta.

Apariţia versiunii neterminate a albumului "Relapse" a provocat artistului mâhnire, acesta afirmând că e "ca şi cum cineva te prinde înainte să îţi închei de tot costumul de Spider Man!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici