O poveste tragică, demnă de un film de Hollywood: actriţa care o dubla pe Jessica Alba, ucisă de fostul soţ. Poliţia nu i-a adus nicio acuzaţie

O fostă cascadoare de la Hollywood a fost ucisă de fostul soţ. Cheryl Sanders, în vârstă de 59 de ani, şi actualul ei soţ, în vârstă de 56 de ani, au fost împuşcaţi mortal de fostul soţ al femeii.

6368 afișări
Imaginea articolului O poveste tragică, demnă de un film de Hollywood: actriţa care o dubla pe Jessica Alba, ucisă de fostul soţ. Poliţia nu i-a adus nicio acuzaţie

O poveste tragică, demnă de un film de Hollywood: actriţa care o dubla pe Jessica Alba, ucisă de fostul soţ. Poliţia nu i-a adus nicio acuzaţie

Potrivit DailyMail, Cheryl Sanders şi Reed Sanders au pătruns pe proprietatea fostului ei soţ, Lindsay Duncan, într-o acţiune pe care presa de scandal o caracterizează drept o ”adevărată ambuscadă”. Motivul ar fi reprezentat de faptul că Sanders îl suspecta pe fostul soţ că ar fi deturnat banii din contul comun rezervat celor două fete pe care le aveau împreună. Banii ar fi trebuit să acopere cheltuielile adoscelentelor pentru perioadă liceului.

Lindsay Duncan şi-a împuşcat mortal fosta nevastă şi pe soţul acestuia, iar poliţia nu l-a pus sub acuzare. Autorităţile consideră că Duncan s-a aflat în legitimă apărare şi nu au pentru ce să-l reţină.

Cheryl Sanders a jucat în producţie ”Back to the Future II” şi a fost ”dublura” actriţelor Jessica Alba şi Brooke Shields.

sursa foto: DailyMail

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici