O prezentatoare TV concediată a comandat asasinarea patronului

La 42 de ani, avea tot de la viaţă. Era una dintre cele mai iubite vedete TV din Cipru, privită drept un "guru în materie de lifestyle", şi prezentase, până către sfârşitul lui 2009, unul dintre cele mai bine cotate jurnale de ştiri. Acum, pe Elena Skordelli o aşteaptă închisoarea pe viaţă, pentru comandarea unui asasinat a cărui desluşire de către anchetatori a ţinut cu sufletul la gură întreaga societate cipriotă, potrivit cotidianului "Gândul".

43 afișări
Imaginea articolului O prezentatoare TV concediată a comandat asasinarea patronului

O prezentatoare TV concediată a comandat asasinarea patronului (Imagine: Gândul)

La 11 ianuarie, patronul Sigma TV era împuşcat mortal în plină stradă, chiar în faţa vilei sale din Nicosia, situată în cartierul diplomatic al oraşului. Deţinător al celei mai mari corporaţii media din Cipru, Dias Group, Andis Hadjicostis (43 de ani) era considerat un "mogul popular", iar uciderea lui i-a şocat pe ciprioţi.

Citeşte mai multe despre cum au rezolvat poliţiştii ciprioţi acest caz pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici