O pungă din plastic cu aer respirat de Kanye West, vândută cu 60.000 de dolari pe internet

O pungă din plastic care ar conţine potrivit proprietarului ei aer respirat de Kanye West la un concert susţinut de rapper în cadrul celui mai recent turneu mondial al său, "Yeezus Tour", a fost vândută cu 60.000 de dolari la finalul unei licitaţii organizate pe site-ul eBay, informează.

677 afișări
Imaginea articolului O pungă din plastic cu aer respirat de Kanye West, vândută cu 60.000 de dolari pe internet

O pungă din plastic cu aer respirat de Kanye West, vândută cu 60.000 de dolari pe internet (Imagine: HEPTA)

Un internaut a plasat un anunţ pe acest site de licitaţii online sub titlul "Kanye West Yeezus Tour Air For Sale" ("Aer respirat de Kanye West în timpul turneului «Yeezus Tour»"). Anunţul a fost publicat duminică, cu preţul de pornire de 5 dolari, iar acea pungă a fost vândută cu 60.000 de dolari, după o licitaţie la care au participat 90 de persoane, informează lefigaro.fr.

Vânzătorul, un internaut care şi-a luat pseudonimul "stangeedon1", a declarat în textul care însoţeşte acel anunţ că, în timpul unui concert al rapperului american, a menţinut punga deschisă, apoi a închis-o şi a sigilat-o.

Fanii mai puţin bogaţi ai rapperului nu trebuie însă să dispere, afirmă cu ironie Le Figaro, deoarece mai multe pungi cu aer respirat de Kanye West în timpul unuia dintre cele patru concerte susţinute de rapper la sediul Fundaţiei Louis Vuitton vor fi puse de asemenea în vânzare pe internet, dar la preţul de 3.000 de dolari. O altă pungă cu aer respirat de acelaşi rapper este în prezent pusă în vânzare tot pe eBay şi are preţul de pornire de 5 euro.

În afară de aer, şi alte obiecte sau substanţe eliberate de corpul lui Kany West au fost puse în vânzare pe internet, care a devenit o veritabilă piaţă în care se vând şi se cumpără tot felul de produse. În acest sens, jurnaliştii de la Le Figaro citează un băţ de care rapperul american s-a împiedicat în momentul în care a coborât dintr-un automobil în timpul turneului "Yeezus Tour", propus spre vânzare cu 5 dolari, dar şi pungi cu picături de transpiraţie a starului, al căror preţ de pornire a fost fixat la 50 de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici