O rochie Versace a prinţesei Diana, estimată la 80.000 de dolari, scoasă la licitaţie - FOTO

O rochie Versace pe care prinţesa Diana a purtat-o cu ocazia unei şedinţe foto în 1991, estimată la aproximativ 80.000 de dolari, va fi pusă în vânzare prin intermediul unei licitaţii care va avea loc în Statele Unite, pe 26 iunie, informează contactmusic.com.

345 afișări
Imaginea articolului O rochie Versace a prinţesei Diana, estimată la 80.000 de dolari, scoasă la licitaţie - FOTO

O rochie Versace a prinţesei Diana, estimată la 80.000 de dolari, scoasă la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto)

Prinţesa Diana a purtat acea rochie din mătase strălucitoare şi mulată pe corp, creată special pentru ea de casa Versace, în timpul unei şedinţe fotografice cu renumitul fotograf Patrick Demarchelier, în anul 1991.

Una dintre fotografiile realizate cu acel prilej a devenit ulterior celebră, după ce editorii revistei Harper's Bazaar au publicat-o pe coperta acesteia în noiembrie 1997, în semn de omagiu adus prinţesei Diana, la trei luni după moartea acesteia, la Paris, în august 1997.

Rochia va fi propusă spre vânzare la o licitaţie ce va fi organizată în Statele Unite, de casa Julien's Auctions, pe 26 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici