O româncă a impresionat Germania la "Supertalent 2009" - VIDEO

Petruţa Cecilia Kupper, o talentată interpretă la nai în vârstă de 28 de ani, stabilită în Germania împreună cu soţul şi fiica sa de doi ani, a impresionat publicul german al emisiunii "Supertalent 2009", unde concurează pentru marele premiu de 100.000 de euro, informează Ştirile Pro TV.

248 afișări
Imaginea articolului O româncă a impresionat Germania la "Supertalent 2009" - VIDEO

O româncă a impresionat Germania la "Supertalent 2009" - VIDEO

Din cei 37.000 de candidaţi din Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Marea Britanie şi Rusia, Petruţa a fost aleasă pentru a participa la emisiunea "Supertalent 2009", desfăşurată în Osnabrück.

Tânăra s-a înscris la această emisiune în încercarea de a-şi ajuta sora bolnavă de schizofrenie rămasă în România.

Video Stirileprotv.ro

Ea a interpretat o piesă celebră, compusă de James Last şi cântată de Gheorghe Zamfir, "The Lonely Shepherd", melodie ce a apărut şi pe coloana sonoră a filmului lui Quentin Tarantino, "Kill Bill".

Românca a reuşit să impresioneze până la lacrimi şi pe membrii juriului. Dacă va reuşi să câştige finala, Petruţa va încasa 100.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici