O vedetă din Rusia ar putea fi nevoită să plătească daune de 1,6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone

Un iPhone de ultimă generaţie costă aproximativ 1.000 de euro pentru utilizatorii de rând, însă pentru o vedetă de televiziune din Rusia, utilizarea unui telefon produs de Apple ar putea să coste 1,6 milioane de dolari.

5154 afișări
Imaginea articolului O vedetă din Rusia ar putea fi nevoită să plătească daune de 1,6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone

O vedetă din Rusia ar putea fi nevoită să plătească daune de 1,6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone

Samsung a dat-o în judecată pe Ksenia Sobchak, pentru că a fost văzută în public folosind un iPhone X, în ciuda faptului că avea un contract cu producătorul sud coreean pentru a promova smartphone-urile sale.

Ksenia Sobchak este o persoană foarte cunoscută în Rusia, fiind prezentatoare TV, jurnalistă şi chiar implicată puţin în politică, zvonurile spunând că Putin este chiar naşul său, iar familiile lor sunt apropiate, chiar dacă Sobchak i se opune pe plan politic. Această „protecţie” este posibil să nu fie de ajuns însă, întrucât Samsung a dat-o în judecată pentru suma de 108 milioane de ruble ruseşti, echivalentul a 1,6 milioane de dolari americani.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici