Oameni sau animale? Vezi aici cum sunt îngrijiţi puii de panda în China - FOTO

Angajaţii rezervaţiei de urşi panda din provincia Sichuan din China au grijă de puii de panda aproape ca mamele lor naturale, apelând chiar la deghizări, scrie dailymail.co.uk.

200 afișări
Imaginea articolului Oameni sau animale? Vezi aici cum sunt îngrijiţi puii de panda în China - FOTO

Astfel, îngrijitorii examinează puii de panda purtând costume de urs, pentru a se asigura că aceştia nu sunt influenţaţi de prezenţa umană şi pentru a-i pregăti cât mai bine pentru eventuala eliberare în sălbăticie.

Acesta este cel mai recent pas în eforturile Chinei de a conserva aceşti urşi, care sunt pe cale de dispariţie, numărul celor care trăiesc în sălbăticie fiind acum de 2-3.000. Supravieţuirea speciei depinde acum complet de intervenţia oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici