Oana şi Viorel Lis, costumaţi în Cleopatra, respectiv Cezar

Oana şi Viorel Lis îi vor întruchipa pe Cleopatra şi Cezar în ediţia de vineri a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, informează postul de televiziune.

56 afișări
Imaginea articolului Oana şi Viorel Lis, costumaţi în Cleopatra, respectiv Cezar

Oana şi Viorel Lis, costumaţi în Cleopatra, respectiv Cezar

Deghizarea este al doilea nume al lor: Oana şi Viorel Lis vin vineri la "Happy Hour" să arate că niciun personaj nu este prea greu pentru ei. Dacă au făcut faţă cu brio provocării de a-i întruchipa pe cei din familia Addams, pe Shrek şi Fiona sau pe cei din familia Flintstone, Oana şi Viorel sunt hotărâţi să arate că se iubesc mai mult decât Cezar şi Cleopatra.

În costume după moda vremii, cu perucă şi coif pe cap, Oana şi Viorel s-au fotografiat costumaţi în Cleopatra şi Cezar. În timp ce Oana a purtat cu eleganţă peruca în stil egiptean, Viorel Lis a ţinut să îi dea lecţii de istorie, conform Pro TV.

Cei doi îşi vor face apariţia vineri la "Happy Hour" chiar în costumele în care s-au şi fotografiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici