Obiectele din piele făcute de mâna meşteşugarilor sunt la mare căutare. Ce spune Ben Bruker, meşteşugar în Cluj

  • Ben Bruker face la comandă obiecte din piele
  • Acestea sunt căutate de vânători şi cei pasionaţi de plimbările în aer liber
  • Preţurile pornesc de la 50 de euro şi pot ajunge până la 1.000 de euro.
739 afișări
Imaginea articolului Obiectele din piele făcute de mâna meşteşugarilor sunt la mare căutare. Ce spune Ben Bruker, meşteşugar în Cluj

Ben Bruker FOTO Facebook Bruker Crafts

În pandemie multe persoane au început să-şi descopere noi pasiuni, sau să le dea mai multă atenţie celor vechi. Cum ar fi vânătoarea şi plimbările în natură. Unul dintre ei este Ben Bruker , un meşteşugar în vârstă de 43 de ani, din Iaşi. Firma lui se numeşte Bruker Crafts şi  face la comandă obiecte din piele. 

 Bruker a făcut cursuri online şi avut de 10 ori mai multe cereri. Îţi spune şi care e profilul clientului lui.

 

„Principalii clienţi sunt cei care petrec mult timp în birou, zona IT, de management, zona financiară, de business. Aceştia au şi posibilitatea materială de a achiziţiona, dar au timp, educaţie şi gust pentru a aprecia obiectele”, spune Ben Bruker, proprietar Bruker Crafts

 

Dacă eşti pasionat de plimbările în natură poţi să-i trimiţi lui Ben toporul, cuţitul sau termosul tău. El le face teci sau le îmbracă în piele. De exemplu această teacă costă 350 de lei, iar cu tot cu cuţit ajunge la 1.000 de lei.

 

Ben face la comandă curele sau portofele, dar şi obiecte statement. Produsele lui ajung şi în Franţa, Marea Britanie sau SUA, iar preţurile încep de la 50 de euro şi ajung până la 1000 de euro.  Iolanda Filip are 30 de ani, este secretar la Universitatea George Enescu din Iaşi. Împreună cu soţul ei merge des în drumeţii. Şi-a cumpărat un rucsac şi îţi spune de ce a optat pentru un produs hand made.

 

„ Îmi place să fiu unicată şi sunt sătulă să văd aceeaşi piesă la încă 3.000 pe lângă mine. Te remarci într-un oarecare fel. Plecăm mult în weekend în pădure, la munte”, spune Iolanda Flip, clientă. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici