Ofertă fabuloasă pentru o dădacă de câine: 127.000 de dolari pe an. Care sunt cerinţele

O familie de miliardari americani din Marea Britanie caută o dădacă pentru câini şi oferă un salariu uriaş de 127.000 de dolari pe an. Care sunt cerinţele.

2036 afișări
Imaginea articolului Ofertă fabuloasă pentru o dădacă de câine: 127.000 de dolari pe an. Care sunt cerinţele

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Singura condiţie este ca bona să locuiască în Marea Britanie şi să fie disponibilă pentru a călători împreună cu familia şi animalul de companie în timpul vacanţelor şi călătoriilor.

Familia de miliardari americani, stabilită în Knightsbridge, centrul Londrei, caută o bonă pe care să o plătească cu 127.000 de dolari pe an. Familia caută pe cineva cu experienţă în domeniu, capabil să asigure bunăstarea, fericirea şi siguranţa câinilor. Persoana selectată va locui în casa familiei şi va trebui să se ocupe de întreaga îngrijire a animalelor.

Responsabilităţile includ organizarea întâlnirilor de joacă cu alţi câini, gestionarea programărilor la veterinar şi păstrarea evidenţei stării de sănătate a căţeilor. Bona va trebui, de asemenea, să se asigure că există întotdeauna mâncare şi provizii suficiente pentru animalele de companie.

În plus faţă de aceste sarcini, anunţul de angajare cere, de asemenea, ca dădaca să poată asigura "măsuri de securitate stricte" pentru a păstra căţeii în siguranţă, sugerând că proprietarii ar putea fi celebrităţi sau figuri publice importante.

George Ralph-Dunn, reprezentantul agenţiei de recrutare care a postat anunţul, a declarat că salariul oferit este nemaiîntâlnit în industrie. Cu toate acestea, familia caută o persoană care să pună binele câinilor pe primul loc şi să fie dedicată exclusiv acestei responsabilităţi.

Anunţul de angajare a generat deja un interes semnificativ, cu peste 300 de aplicaţii primite în scurt timp. George Ralph-Dunn a menţionat că toţi aplicanţii vor fi supuşi unor verificări riguroase înainte de a fi invitaţi pentru interviuri şi probe în persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici