Olivier Martinez a confirmat logodna cu Halle Berry

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informaţiile apărute în presa americană în luna ianuarie, potrivit cărora cei doi actori s-au logodit şi urmează să se căsătorească.

408 afișări
Imaginea articolului Olivier Martinez a confirmat logodna cu Halle Berry

Halle Berry (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare a noului său restaurant, Villa Azur, din Miami, actorul în vârstă de 46 de ani a confirmat informaţiile despre logodna sa cu actriţa americană, într-un interviu pentru publicaţia The Miami Herald: "Da, bineînţeles că este adevărat", informează accesshollywood.com.

Actorul francez a făcut şi câteva declaraţii despre zvonurile referitoare la inelul din aur cu smarald pe care l-a purtat recent în public Halle Berry.

"Există un anumit bijutier care îşi asumă meritul pentru designul acelui inel şi acest lucru este o minciună. Acel bijutier nu are nicio legătură cu inelul (lui Halle Berry, n.r.)", a declarat Martinez.

Olivier Martinez a spus că inelul logodnicei sale a fost creat de bijutierul francez Robert Mazlo, pe care actorul l-a descris drept "un artist adevărat, a cărui familie a creat bijuterii pentru regi şi pentru regine, timp de multe secole".

Dacă se va căsători cu Martinez, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Halle Berry.

Actriţa americană, care are o fiică în vârstă de trei ani, Nahla, cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici