Olivier Martinez a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea cu Halle Berry

Olivier Martinez a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea cu iubita sa, Halle Berry.

516 afișări
Imaginea articolului Olivier Martinez a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea cu Halle Berry

Olivier Martinez şi Halle Berry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informaţia potrivit căreia va avea un băieţel cu logodnica sa, actriţa americană Halle Berry, informează site-ul revistei People.

"Fiul meu va fi american, dar eu rămân francez", a declarat Olivier Martinez, miercuri, la Paris.

Actorul, în vârstă de 47 de ani, a făcut această declaraţie în seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este preşedintele onorific al evenimentului.

În timp ce glumea cu reporterii, Martinez a vorbit despre experienţele sale pe covorul roşu.

"Nu este pentru prima oară când fac asta, nici pentru ultima oară", a spus actorul, zâmbind. "Face parte din munca mea".

Olivier Martinez a vorbit şi despre diferenţele dintre presa din Franţa şi cea din Statele Unite, unde a locuit alături de Halle Berry în ultimii doi ani.

"Sunt francez - (prezenţa pe covorul roşu, n.r.) e mai puţin importantă", a explicat Olivier Martinez. "Sunt un francez care locuieşte în America, dar mă adaptez la cultura americană. Mă simt bine acolo - însă rămân un străin", a mai spus acesta.

"Fiul meu va fi însă american", a declarat, cu mândrie, starul francez.

Acesta va fi primul copil al cuplului Halle Berry-Olivier Martinez.

Halle Berry, în vârstă de 46 de ani, a sosit la Paris alături de logodnicul ei în cursul zilei de marţi. Cuplul va păşi din nou pe covorul roşu în seara de joi, la acelaşi festival. Halle Berry este invitata de onoare a evenimentului.

Halle Berry mai are o fiică, Nahla, în vârstă de cinci ani, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Berry s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011 cu actorul Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Francezul Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici