Halle Berry, însărcinată în patru luni, ar putea juca în ”Fast and Furious”. Ce spune actriţa despre sarcină - FOTO

Tyrese Gibson şi Chris ”Ludacris” Bridges, care colaborează pentru ”Fast & Furious 6”, cel mai recent film din cunoscuta franciză, au mărturisit într-un interviu că vor încerca să o aducă pe Halle Berry în unul dintre următoarele filme. Actriţa în vârstă de 46 de ani este însărcinată în patru luni şi şi-a mărturisit recent sentimentele cu privire la primul copil pe care îl va avea cu iubitul ei, Olivier Martinez.

4588 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, însărcinată în patru luni, ar putea juca în ”Fast and Furious”. Ce spune actriţa despre sarcină - FOTO

Halle Berry (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

”Amândoi ne luptăm să o aducem pe Halle Berry în franciză şi să joace în scene de sex. Da, avem nevoie de asta”, a recunosut rapperul Ludacris în interviul dat site-ului TheGrio.

”Ea joacă în astfel de filme mari de tipul francizelor”, a continuat Tyrese. ”Am văzut-o pe Jordana însărcinată (n.r. una dintre actriţele care joacă în ”Fast & Furious 6”). Chiar ne-ar folosi Halle Berry în acest film.”

Cel mai recent film ”Fast & Furious” a intrat în cinematografele americane vinerea aceasta, iar alături de Ludacris şi Tyrese mai joacă Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez şi Jordana Brewster.

Actriţa Halle Berry, în vârstă de 46 de ani, este însărcinată în patru luni cu iubitul ei, Olivier Martinez, acesta urmând să fie primul lor copil şi al doilea pentru vedeta de la Hollywood.

Prezentă recent la un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru femeile bolnave de cancer, în Los Angeles, Halle Berry a reflectat pentru un moment la semnificaţia sarcinii pentru ea: ”Cred că este un miracol. Mă simt cu adevărat fericită. Este cu siguranţă unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă”, a declarat ea pentru ET Online, potrivit site-ului Independent Woman.

Actriţa câştigătoare a unui premiu Oscar a menţionat şi cât de important este pentru ea să se implice în strângerea de fonduri pentru cercetarea privind combaterea cancerului.

”Am fost atinsă de cancer. Am pierdut oameni dragi. Am cunoscut femei care au câştigat lupta, aşa că sunt încurajată de acest lucru. Cred că este important să fiu parte din procesul de strângere a banilor şi să ajut la creşterea nivelului de conştientizare. Este vorba despre femei care ajută femei, chiar îmi place acest lucru.”

Actriţa în vârstă de 46 de ani este însărcinată în patru luni şi se pare că va naşte un băieţel, potrivit tmz.com. Halle Berry mai are o fiică, Nahla, în vârstă de cinci ani, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Berry s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011 cu actorul Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Francezul Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007. Acesta va fi primul lui copil.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici