OMS face echipă cu minionii şi Gru din seria ”Despicable Me pentru a da sfaturi legate de COVID19

  • Noua echipă a creat un videoclip pentru a te încuraja să păstrezi distanţa socială
  • Gru te învaţă cum să te distrezi acasă
  • Gru te îndeamnă să găteşti sau să dansezi acasă
353 afișări

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut echipă cu minionii şi Gru, din seria animată ”Despicable Me”, pentru a îţi arăta cum să păstrezi distanţa socială şi cum poţi să te distrezi în confortul casei tale. Gru te îndeamnă să găseşti mereu lucruri distractive de făcut acasă, cum ar fi dansul şi gătitul.

”Bună tuturor! Eu sunt, Gru. Dar voi ştiţi asta. Am câteva sfaturi pentru a vă ajuta să treceţi prin aceste momente provocatoare şi să practicaţi distanţarea socială. Ce crezi că poţi să faci acasă ca să stai activ? Poţi să inventezi nişte mişcări noi de dans. Poţi să inventezi un fel de mâncare nou. Poţi face apeluri video pentru toate întâlnirile importante. Acest lucru nu vine în mod natural pentru mine, dar încearcă să fii amabil cu fiecare, acesta este un moment dificil pentru toată lumea Rămâneţi acasă, rămâneţi sănătoşi şi nu uitaţi că suntem cu toţii împreună. Dar total separat, ştii ce vreau să spun”, spune personajul celebru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici