Omul cu Şobolani a lansat DVD-ul "Zece ani lumină"

Formaţia Omul cu Şobolani (OCS) a lansat joi DVD-ul "Zece ani lumină", care conţine 20 de videoclipuri şi 5 piese interpretate live, pentru a marca zece ani de existenţă pe piaţa muzicală din România, ocazie cu care a anunţat şi lansarea unui nou album de studio, în toamna anului viitor.

3 afișări
Imaginea articolului Omul cu Şobolani a lansat DVD-ul "Zece ani lumină"

Omul cu Şobolani a lansat DVD-ul "Zece ani lumină"

La lansarea DVD-ului aniversar au luat parte doar trei dintre membrii formaţiei: Dan Amariei, Nucu Aramă şi Cezar Panait, al patrulea component, Mihnea Dobrotă, absentând din motive personale.

Dan Amariei, solistul OCS, a declarat: "Avem păcatul de a fi manierişti, dar nu mi-e ruşine cu asta. Manierismul e un fel de modă". Despre aniversarea celor zece ani, Amariei a spus: "Zece ani s-a muncit. Nu ştiu câte formaţii din România au douăzeci de clipuri".

Trupa Omul cu Şobolani pregăteşte, de asemenea, un nou album de studio, care va fi gata, conform declaraţiilor membrilor, anul viitor.

"Probabil noul album va apărea anul viitor. În primăvară va ieşi un single, iar apoi în toamnă, albumul", a declarat Dan Amariei.

Discutând despre situaţia actuală de pe scena muzicală românească, membrii formaţiei Omul cu Şobolani s-au declarat nemulţumiţi de "valul de fete siliconate" care au "invadat" piaţa. Totodată, ei au spus că ar vrea să existe mai multe formaţii care să aducă un val nou de muzică.

Tot joi, de la ora 21.00, OCS va susţine un concert, în deschiderea căruia va cânta formaţia The Mood, iar DJ Marika va mixa la afterparty.

În zece ani de activitate, formaţia Omul cu Şobolani a scos pe piaţă şase albume: "Razna" (1999), "Ne punem în cap" (2001), "Mâinile sus!" (2002), "OCS tv" (2004), "Best before 2005" (2005) şi "Superparanoia" (2006).

Formaţia Omul cu Şobolani a luat naştere în vara anului 1997, iar numele său vine de la titlul unei celebre cărţi a psihanalistului Sigmund Freud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici