Omul-Păianjen, pe primul loc în box office şi în al doilea weekend din iulie | VIDEO

Noua peliculă “Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă” a rezistat pe primul loc în box office-ul nord-american şi în al doilea weekend din iulie, surclasând din punctul de vedere al încasărilor premierele “Crawl/ Ape ucigaşe” şi ”Stuber/ Stuber: Detectiv de nevoie”.

116 afișări
Imaginea articolului Omul-Păianjen, pe primul loc în box office şi în al doilea weekend din iulie | VIDEO

Omul-Păianjen, pe primul loc în box office şi în al doilea weekend din iulie | VIDEO

Aventurile europene ale Omului-Păianjen au strâns încă 45,3 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, urcându-şi încasările spre 274,5 milioane de dolari. Cu o scădere a banilor încasaţi la final de săptămână de 50% faţă de producţia precedentă din serie, ”Spider-Man: Homecoming/ Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă”, în 2017, arată Variety.

Cea de-a 23-a peliculă din Universul Cinematic Marvel a depăşit deja încasări de 800 de milioane de dolari în toată lumea înregistrând cele mai mari încasări din seria dedicată Omului-Păianjen cu 572 de milioane încasate doar în afara Statelor Unite.

Animaţia ”Toy Story 4/ Povestea jucăriilor 4” a rezistat şi ea pe locul 2 încă o săptămână, cu alte 20,6 de milioane de dolari adunate.

Filmul de groază “Crawl” a debutat în cinematografe ajungând abia pe locul trei al încasărilor de weekend, după ce a tras linie la 12 milioane de dolari adunate de la spectatorii din 3.170 de săli. Pelicula realizată cu un buget de 13.5 milioane de dolari este regizată de Alexandre Aja. Spune povestea unui tată şi a fiicei sale, obligaţi să fugă din calea unui grup de aligatori. Adunând cei 4.8 milioane de dolari câştigaţi la lansarea în alte 20 de ţări, bugetul de producţie deja a fost câştigat şi depăşit, la totalul de 16.8 milioane.

Nu s-a descurcat mai rău nici “Stuber”, cu 8 milioane de dolari, pelicula Disney fiind primul film Disney de după preluarea celor de la Fox, care cere prezenţa unui tutore în sală pentru spectatorii care nu au împlinit 17 ani. Aventura comică a şoferului de Uber care ajunge să ia parte la o arestare complicată tentat mai ales publicul masculin, care a alcătuit peste 56% dintre spectatori.

Pe locul 5 a încheiat weekendul “Yesterday”, comedia muzicală semnată de Danny Boyle, pe acordurile pieselor celebre din discografia trupei Beatles adunând 6.7 milioane de dolari în al treilea final de săptămână petrecut pe ecrane.

Topul încasărilor de weekend nord-americane continuă cu ”Aladdin” (5,8 milioane de dolari), ”Annabelle Comes Home/ Annabelle 3” (5,5 milioane), ”Midsommar (3,5 milioane de dolar), ”The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2” ( 3,1 milioane de dolari) şi ”Men in Black International/ Bărbaţi în negru Internaţional” (2,2 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici