Operaţia pe creier a Elenei Cârstea, amânată

Operaţia pe creier la care Elena Cârstea urma să fie supusă pe 12 august, la o clinică din SUA, pentru a i se înlătura un anevrism cerebral a fost amânată.

88 afișări
Imaginea articolului Operaţia pe creier a Elenei Cârstea, amânată

Operaţia pe creier a Elenei Cârstea, amânată (Imagine din arhivă; Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Medicii au amânat intervenţia chirurgicală din cauza unor complicaţii la nivelul tiroidei, care nu le permit să înlăture, pentru moment, anevrismul cerebral - aflat chiar în spatele ochilor -, deoarece procedura ar fi prea riscantă pentru pacientă.

"Se va amâna cu două-trei săptămâni, pentru că nu mă pot opera, pentru că pot muri pe masa de operaţie", a declarat Elena Cârstea reporterilor Pro TV. "M-am pregătit psihic ca să fac chestia asta săptămâna viitoare şi aşteptarea asta o să mă termine definitiv", a mai spus artista.

În această perioadă, cântăreţei i-a fost impus un regim sever, interzicându-i-se orice efort fizic.

Cântăreaţa Elena Cârstea are 46 de ani şi locuieşte de trei ani în SUA. În 2006, ea s-a căsătorit cu avocatul Glen Muttart, la ceremonie participând doar câţiva prieteni foarte apropiaţi. Cântăreaţa are două fetiţe înfiate, Sanda şi Adriana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici