Oprah Winfrey, femeia cu cele mai mari venituri de la Hollywood. Vezi aici cine o urmează în top - FOTO

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010, graţie celor 324 de milioane de dolari generate de imperiul media pe care îl conduce, afirmă editorii revistei Forbes, citaţi de contactmusic.com.

135 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey, femeia cu cele mai mari venituri de la Hollywood. Vezi aici cine o urmează în top - FOTO

Oprah Winfrey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest clasament, Oprah Winfrey, în vârstă de 56 de ani, a devansat alte femei celebre de la Hollywood, precum Beyonce Knowles, Britney Spears, Lady Gaga şi Madonna, graţie veniturilor generate de imperiul media pe care îl conduce, din care fac parte o televiziune, dar şi o revistă.

Poziţia a doua a fost ocupată de cântăreaţa Beyonce Knowles, care a câştigat 89 de milioane de dolari în 2010, iar podiumul a fost completat de cântăreaţa Britney Spears, cu venituri de 65 de milioane de dolari.

Lady Gaga a ocupat poziţia a patra, cu venituri de 64 de milioane de dolari, iar Madonna s-a clasat pe locul al cincilea, cu venituri de 59,9 milioane de dolari.

Sandra Bullock, singura actriţă din Top 10, a ocupat locul al şaselea, cu venituri de 59,2 milioane de dolari, iar poziţiile următoare au fost ocupate, în ordine, de realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari), cântăreţele Miley Cyrus (48 milioane de dolari) şi Taylor Swift (46 milioane de dolari) şi de judecătoarea Judith Sheindlin, prezentatoarea show-ului "Judge Judy" (46 milioane de dolari).

La începutul anului, Oprah Winfrey s-a situat în fruntea unui alt top realizat de revista Forbes - al prezentatorilor de televiziune cu cele mari venituri -, graţie emisiunii sale "Oprah Winfrey Show", care i-a adus venituri de 315 milioane de dolari, depăşindu-i de departe pe ceilalţi prezentatori şi moderatori prezenţi în Top 5 - David Letterman, Jay Leno, Conan O'Brian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici