Oprah Winfrey îşi împrumută vocea unui personaj animat din serialul TV "Sesame Street"

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey şi-a împrumutat vocea personajului animat "O", care discută cu invitaţii săi "Otto the Orangutan" şi "Ophelia the Octopus", în serialul de televiziune pentru copii "Sesame Street", informează Reuters.

45 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey îşi împrumută vocea unui personaj animat din serialul TV "Sesame Street"

Oprah Winfrey îşi împrumută vocea unui personaj animat din serialul TV "Sesame Street" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producătorii mult premiatului serial TV pentru copii au declarat, luni, că personajul animat a cărui voce este asigurată de Oprah Winfrey va putea fi văzut într-un episod care parodiază celebra emisiune TV realizată de aceasta, intitulat "The O Show", care va fi difuzat în cel de-al 41-lea sezon al serialului "Sesame Street", ce debutează pe 27 septembrie.

Producătorii show-ului au declarat că este pentru prima oară când Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente femei din industria de televiziune americană, îşi împrumută vocea unui personaj din serialul "Sesame Street".

Cântăreţii Katy Perry, Usher şi Will.i.am, actorii Jude Law şi Colin Farrell şi starul NFL Reggie Bush se numără printre celelalte celebrităţi care vor putea fi auzite în noul sezon al serialului "Sesame Street", ce va pune accentul pe ştiinţă.

Personajul Grover va avea în noul sezon propriul segment - "Super Grover 2.0" -, în care va încerca să găsească soluţii pentru numeroasele probleme cu care se confruntă planeta Pământ.

Noul sezon al show-ului va conţine şi câteva parodii ale unor filme şi seriale celebre. "True Mud" este o parodie după popularul serial TV produs şi difuzat de HBO "True Blood", iar "Ironing Monster" prezintă publicului o nouă faţă a super-eroului Iron Man.

Serialul pentru copii "Sesame Street", care combină componenta educaţională cu cea de divertisment, a câştigat de-a lungul anilor opt premii Emmy şi este difuzat în peste 140 de ţări.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficială pe 1 ianuarie 2011.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici