Oprah Winfrey se alătură vedetelor prezente pe Twitter

Vedeta de televiziune americană Oprah Winfrey s-a alăturat celebrităţilor care folosesc serviciul de micro-blogging Twitter, publicând primul ei mesaj în reţea în timpul propriei emisiuni, informează New York Times.

42 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey se alătură vedetelor prezente pe Twitter

Oprah Winfrey se alătură vedetelor prezente pe Twitter

Primul mesaj postat de Oprah a fost scris cu majuscule, echivalentul unui "strigăt" online. Mesajul de intrare a vedetei pe Twitter a fost un salut, urmat de "vă mulţumesc pentru un bun venit călduros. Sentimentul e într-adevăr de secol XXI".

Popularitatea platformei de micro-blogging Twitter, care le permite utilizatorilor să trimită "tweets" - mesaje scurte cu lungimea de maxim 140 de caractere, a crescut semnificativ în ultimele luni. În martie, platforma avea peste 14 milioane de vizitatori unici, de la opt milioane în februarie.

Intrarea lui Oprah în rândul utilizatorilor acestei reţele nu va face decât să atragă şi mai multă atenţie asupra Twitter.

"Twitter a ajuns oficial în lumina reflectoarelor. Oamenii care nu au auzit niciodată de acest serviciu vor fi intrigaţi şi vor începe să îl utilizeze. Un nou segment demografic va intra pe Twitter", consideră una dintre fondatoarele comunităţii de socializare TwitterMoms.

În emisiunea lui Oprah care a marcat intrarea acesteia pe Twitter au fost prezenţi şi Evan Williams, Chief Executive al Twitter, precum şi Ashton Kutcher, unul dintre utilizatorii cei mai celebri ai reţelei de micro-blogging. Twitter mai este folosit şi de jucătorul de basket Shaquille O'Neal şi de cântăreaţa Britney Spears.

"Când cineva ca Oprah, care este o femeie de afaceri extrem de inteligentă, consideră că o platformă new media merită implicarea ei, asta înseamnă o schimbare reală. Maşina de marketing reprezentată de mega-celebra Oprah înseamnă un nou nivel de adoptare" a serviciului, a apreciat un analist specializat în marketing online.

De altfel, la doar câteva momente de la trimiterea primului mesaj în reţeaua Twitter de către Oprah, mii de replici de bun venit au început să vină de la utilizatorii serviciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici