Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, pe 25 mai

Ultima ediţie a emisiunii "The Oprah Winfrey Show" va fi difuzată pe 25 mai, la 25 de ani de la lansare, a anunţat, vineri, compania Harpo Productions, celebra realizatoare de televiziune urmând să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, informează Reuters.

83 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, pe 25 mai

Ultima ediţie "The Oprah Winfrey Show" va fi difuzată pe 25 mai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Recent, Oprah Winfrey a anunţat că vrea ca echipa de la Harpo Production să decidă cum se va desfăşura finalul acestui longeviv program.

În februarie, Discovery Communications a anunţat că va investi încă 50 de milioane de dolari în Oprah Winfrey Network (OWN), investiţia totală a grupului ridicându-se în prezent la 239 de milioane de dolari. Discovery Communications anunţa că va ajuta OWN să îşi continue "drumul spre profit", estimând că noua reţea de televiziune ar putea deveni "o afacere importantă". Noua investiţie financiară va merge spre producţia de noi programe. Potrivit lui Brad Singer, CEO al OWN, în cel de-al patrulea trimestru al anului trecut au fost investite 46 de milioane de dolari în programe noi.

Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 şi a recrutat deja câteva staruri de la Hollywood care îşi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell şi Ryan şi Tatum O'Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn - vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici