Organizatorii show-ului Depeche Mode aşteaptă un răspuns de la managementul trupei

Emagic, organizatorul concertului pe care Depeche Mode îl are programat sâmbătă, în parcul Izvor din Bucureşti, aşteaptă în cursul zilei de joi un răspuns de la managementul trupei cu privire la posibila amânare a show-ului, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii companiei.

13 afișări
Imaginea articolului Organizatorii show-ului Depeche Mode aşteaptă un răspuns de la managementul trupei

Organizatorii show-ului Depeche Mode aşteaptă un răspuns de la managementul trupei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Până în prezent, doar cele două concerte - de la Atena şi Istanbul - s-au amânat", a declarat pentru MEDIAFAX Dragoş Chişcoci, Marketing & Communication Manager al Emagic. De altfel, un anunţ postat pe site-ul oficial Depeche Mode informează publicul cu privire la cele două show-uri amânate, fără a menţiona, însă, nimic despre evenimentul de la Bucureşti.

"În ceea ce priveşte concertul de la Bucureşti, acesta nu este amânat sau anulat - încă aşteptăm ştiri despre starea de sănătate a lui Dave Gahan, precum şi o poziţie oficială a reprezentanţilor Depeche Mode privind restul concertelor programate în acest turneu, inclusiv cel de pe 16 mai", a spus Chişcoci, adăugând că un răspuns din partea managementului trupei este aşteptat în cursul zilei de joi.

Dave Gahan, solistul trupei britanice Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenţă la Atena, marţi, pentru că se simţea rău, formaţia fiind nevoită să anuleze concertul pe care urma să îl susţină în capitala Greciei.

Revista de specialitate Rolling Stone informează că Dave Gahan este suspectat de gastroenterită, o boală care constă în inflamaţia simultană a mucoasei stomacului şi a intestinelor şi care se manifestă prin diaree, dureri abdominale, greţuri, vărsături etc.

Concertul de sâmbătă ar fi cel de-al doilea pe care celebra trupă britanică îl susţine în România, după show-ul din vara anului 2006.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici