Oricine îl poate ucide pe Osama ben Laden. Un joc ce reproduce operaţiunea SEAL a fost lansat

Un joc pe calculator ce reproduce operaţiunea în care a fost ucis Osama ben Laden a apărut la aproape o săptămână după eliminarea liderului al-Qaida într-un raid american, informează ziarul The Sun în ediţia electronică.

910 afișări
Imaginea articolului Oricine îl poate ucide pe Osama ben Laden. Un joc ce reproduce operaţiunea SEAL a fost lansat

Oricine îl poate ucide pe Osama ben Laden. Un joc ce reproduce operaţiunea SEAL a fost lansat

Jocul reproduce în mediul virtual locaţia în care se adăpostea ben Laden, iar jucătorii pot folosi replici ale elicopterelor militare americane Black Hawk, folosite de trupele SEAL în realitate în cursul operaţiunii din Pakistan.

Episodul 107 al jocului KumaWar a fost creat rapid pentru a se adapta noilor evoluţii din războiul împotriva terorismului. Reprezentat cu păr alb, Osama ben Laden este atacat de trupele speciale americane, iar jucătorii pot ţinti cu arme de foc capul şi pieptul liderului al-Qaida, totul într-un mediu virtual.

Episodul 107 a fost introdus într-o versiune nouă a unui joc care există de şapte ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici