Orlando Bloom nu va mai juca în seria "Piraţii din Caraibe"

Actorul Orlando Bloom a declarat pentru MTV News că nu va mai juca în franciza de succes "Piraţii din Caraibe", a cărei a patra parte este în curs de realizare, după ce şi actriţa Keira Knightley a luat aceeaşi decizie, informează accesshollywood.com.

191 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom nu va mai juca în seria "Piraţii din Caraibe"

Orlando Bloom nu va mai juca în seria "Piraţii din Caraibe" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Orlando Bloom a făcut aceste declaraţii în timp ce se afla la Festivalul de Film Sundance, în Park City, Utah.

"În mod clar, nu (voi mai juca, n.r.)", a declarat acesta, explicând că el crede că personajul său, William Turner, "înoată cu peştii pe fundul oceanului", adică este mort.

Însă Bloom este foarte încântat că îl va vedea din nou pe Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow. "M-am distrat foarte mult făcând aceste filme", a spus Orlando. "Pur şi simplu mi-am dorit să fac alte lucruri, însă cred că va fi grozav. Orice face Johnny, cred că este fantastic", a adăugat starul.

Nici colega sa de platou Keira Knightley nu se va întoarce în această franciză, după cum a declarat aceasta în urmă cu câteva luni.

Al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", produs de studiourile Disney, va fi filmat în Hawaii, după cum a anunţat, săptămâna trecută, Linda Lingle, guvernatorul acestei insule. De altfel, câteva scene din "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii", al treilea film din această serie, au fost filmate în Maui şi Molokai.

Johnny Depp va interpreta din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".

Filmările vor începe în această vară, în Oahu şi Kauai, iar filmul va fi lansat pe 20 mai 2011.

Cel de-al patrulea film al acestei francize de succes este produs de Jerry Bruckheimer şi va fi regizat de Rob Marshall.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici