Oscar 2010 la casele de pariuri: „Avatar“, Bullock şi Bridges, favoriţi

Dintre peliculele cu şanse la trofeul pentru "Cel mai bun film", "Avatar" pare să fie cea mai sigură alegere. Cota sa pe www.online-betting-guide.co.uk este, în prezent de 1,5, colecţia de efecte 3D marca James Cameron fiind favoritul caselor de pariuri1, arată "Gândul".

55 afișări
Imaginea articolului Oscar 2010 la casele de pariuri: „Avatar“, Bullock şi Bridges, favoriţi

Oscar 2010 la casele de pariuri: „Avatar“, Bullock şi Bridges, favoriţi

Următorul clasat este "The Hurt Locker" al ex-doamnei Cameron, Kathryn Bigelow, cu o cotă de 2,5, în vreme ce locul 3 este ocupat de "Up in the Air", cu 6,5. Restul producţiilor nu sunt creditate cu prea mulţi sorţi de izbândă. Totuşi, dacă sunteţi dependenţi de risc şi pariaţi pe "Inglorious Basterds", puteţi avea surpriza de a face un profit frumos: cota celei mai noi aventuri filmate a lui Tarantino este de 21. Mai exact, la fiecare dolar pariat se câştigă 21.

Citeşte mai multe despre premiile Oscar ca subiect de pariuri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici