Ozzy Osbourne, într-o ipostază mai puţin obişnuită - FOTO

Rockerul britanic Ozzy Osbourne pare să-şi fi revenit după recentul incident produs în reşedinţa sa din Beverly Hills, când cântăreţul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri uşoare în urma unui incendiu.

383 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne, într-o ipostază mai puţin obişnuită - FOTO

Ozzy Osbourne (Imagine: Hepta)

Ozzy Osbourne (64 de ani) a participat, alături de soţia sa Sharon (60 de ani), la petrecerea organizată de Lucian Grainge după gala Premiilor Grammy, el fiind fotografiat într-o ipostază mai puţin obişnuită, scrie Daily Mail.

Solistul trupei Black Sabbath s-a lăsat fotografiat fără ochelarii săi albaştri, pe care îi foloseşte în aproape toate apariţiile publice.

În trecut, Ozzy Osbourne a recunoscut că a fost supus unor operaţii estetice, care l-au ajutat din punct de vedere psihic. "Mi-am făcut un lifting şi o rinoplastie. M-au ajutat să-mi crească încrederea în mine. Filozofia mea este asta: dacă atunci când te uiţi în oglindă nu vezi decât bărbia dublă sau nasul mare, iar viaţa ta poate fi mai bună dacă le operezi, atunci fă-o. Dar, este ca şi cu tatuajele. După ce ţi-l faci pe primul, îl vrei şi pe al doilea, şi pe al treilea...", a spus cântăreţul într-un interviu pentru revista Glamour.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici