Ozzy Osbourne va cânta din nou cu Black Sabbath

Ozzy Osbourne s-a alăturat foştilor săi colegi din componenţa originală a trupei Black Sabbath, alături de care repetă intens în această perioadă, în vederea susţinerii în viitorul apropiat a unui nou turneu mondial.

161 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne va cânta din nou cu Black Sabbath

Ozzy Osbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului metaltalk.net, celebrul rocker britanic s-a întâlnit cu foştii săi colegi din trupa Black Sabbath - chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward - într-un studio a cărui adresă este păstrată în mare secret, unde cei patru muzicieni repetă intens, în vederea susţinerii unui nou turneu împreună.

Ozzy a fost dat afară din celebra trupă britanică în anul 1979, dar formaţia s-a reunit pentru câteva concerte susţinute între anii 1997 şi 2006, informează contactmusic.com.

În ultimii ani, membrii grupului s-au declarat deschişi în vederea unei noi reuniri a trupei, în componenţa originală.

"Cine ştie ce va urma pentru Sabbath? Mi-ar plăcea să facem un ultim mare turneu şi să cântăm în locuri unde nu am cântat niciodată când eram în grupul original. Sunt multe locuri unde nu am cântat atunci, aşa că ar fi frumos să facem acum un turneu de adio şi apoi să punem capăt acestei aventuri", a declarat Geezer Butler, la începutul acestui an, într-un interviu acordat publicaţiei Bang Showbiz.

La rândul său, Ozzy Osbourne a declarat, în 2010, că rămâne deschis în faţa ideii de reformare a trupei Black Sabbath, însă pentru ca acest lucru să devină posibil, basistul Geezer Butler trebuie să înceteze să "se mai plângă".

"Dacă voi face un turneu cu Black Sabbath, el trebuie să promită că va înceta să se mai plângă. Îl iubesc pe Geezer, dar întotdeauna el se plânge de ceva", a declarat Ozzy.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo, în timp ce formaţia britanică a susţinut numeroase concerte şi turnee, cu diverşi solişti în locul lui Ozzy.

Ozzy Osbourne este membru fondator şi fost solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, trupa britanică a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie anul trecut, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici